Mitä työtoverit ajattelevat minusta?

Innostuin omasta kirjoituksestani “Asiakaskokemus ja työilmapiiri” ja jäin miettimään miten voin vaikuttaa omassa työpaikassani.

Monet ihmiset ovat liian ankaria itselleen ja kriittisiä itsestään. Palautetta tulee esimieheltä, mutta mitä työkaverit ajattelevat minusta? Tästä aloitin pienen projektin.

Olen asiakaspalvelutyössä ja suurin osa asiakkaista ovat mahtavia. Välillä tutustuu kuitenkin sellaisiin asiakkaisiin, jotka saavat aurinkoisesta päivästä sateisen. Halusin meidän työntekijöiden huoneeseen taulun, jossa lukee mitä työkaverit ajattelevat toisistaan. Huonona päivänä voi käydä lukemassa mitkä ovat luonteenpirteet, jotka toiset arvostavat ja toivottavasti se antaa voimaa jaksamaan.

Kerroin työkavereille suunitelmistani ja pyysin kaikkia vastaamaan minulle lyhyesti mitä arvostaa toisessa.

IMG_20160420_103407

Olet tärkeä osa kokonaisuutta

Halusin, että myös ulkomuoto kuvaa projektin tarkoitusta: “Olet tärkeä osa kokonaisuutta”. Jokainen pala sydämessä kuvaa yhtä työntekijää.

Tämä oli pieni asia, mutta sai hyvän vastaanoton työtovereilta ja muilta osastoilta. Isossa yrityksessä myös osastojen ylinen ilmapiiri on tärkeä. Kaikkien täytyy puhaltaa samaan hiileen. Vaikka välillä on rankkaa ja kiireistä ei saa unohtaa, että olemme kaikki osaa samaa kokonaisuutta. Mitä jos ihmisten sijan mietitäänkin mitä arvostetaan muissa osastoissa? Ehkä se on seuraava projektini.

Kaisa

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s