Sinä päätät elämäsi laadusta

Elämäsi laatu on riippuvainen siitä, miten hyvin osaat kommunikoida ja ajattelutavastasi. Elämällä on se tarkoitus, jonka itse sille annat.

Emotionaalinen kipu alkaa yleensä menettämisen tunteesta. Mutta menettääkö oikeasti jotain? Et voi oikeasti menettää mitään, sinä vain kuvittelet sen. Asiat vain muuttuvat. Näetkö kaiken huonosti vai uusia mahdollisuuksia?

Negatiiviset tunteet (pelko, viha, huolet jne.) ovat negatiivisia koska sanot näin itsellesi. Negatiiviset tunteet voivat olla myös merkki siitä, että sinun täytyy muuttaa jotain (esimerkiksi fokuksen muuttaminen).

Älä kommunikoi vihaisena. Riidat eivät johda mihinkään. Jos toinen henkilö kommunikoi mielestäsi vihaisesti, vastaa hänelle rakkaudella. Jos toinen henkilö kommunikoi vihaisesti, hänellä on ongelma. Mitä muuta hänen vihaisuus voisi tarkoittaa? Voinko auttaa häntä?

Sinun ei tarvitse olla aina samaa mieltä kaikkien kanssa, mutta arvosta toisten mielipiteitä. Haluatko olla aina oikeassa vai rakentaa suhteita? Onko elämäsi parempi kun näytät muille, että olet oikeassa? Rakenna mieluummin siltoja eri mielipiteiden yhdistämiseksi.

Älä keskity siihen mitä pelkäät tai mihin luulet joutuvasi. Keskity siihen mitä sinä haluat ja mihin haluat päätyä. Pääset sinne, mihin keskityt. Maailma liikkuu niiden ympärillä, jotka eivät luovuta.

Etsitkö asioissa hyvää vai pahaa? Sinä annat merkityksen kaikille elämäsi tapahtumille. Miten puhut itsesi kanssa? Oletko positiivinen vai negatiivinen?

Menestyminen elämässä on se, kun ihmiset sinun ympärillä voivat hyvin, koska silloin sinäkin voit hyvin. Mitä voit tehdä, että muut voivat hyvin? Miten esimerkiksi kommunikoit muiden kanssa?

Kokeile ja ylläty positiivisesti! Elämä voi olla ehkä vähän helpompaa 🙂

-Kaisa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s